Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

BIBS SPEEN ABONNEMENT

 

Vervang jij de spenen van je kindje elke 4 a 6 weken? Heel eerlijk? Het is erg belangrijk om de spenen van je kindje regelmatig te vervangen voor nieuwe. Dit in verband met beschadigingen of onderdelen die loslaten en zo verstikkingsgevaar kunnen vormen.

Vergeet jij dit ook wel eens of wil je er niet telkens op hoeven letten? Geef jezelf dan het BIBS speen abonnement cadeau!

Bij het afsluiten van het abonnement kies je de twee gewenste kleuren uit voor de eerste zending. Je krijgt elke 4 weken twee nieuwe trendy spenen op je deurmat. Je favoriete kleuren kun je aangeven in de e-mail die we jou van tevoren toesturen. De spenen groeien met jouw kindje mee, zodat je bij elke leeftijd de juiste maat ontvangt.

Het abonnement betaal je in één keer, inclusief verzendkosten. Dit betekent dat het ook automatisch afloopt. Hier hoef je niets voor te doen. Je mag natuurlijk altijd een nieuw abonnement bestellen.

 

Ook super leuk om cadeau te geven!

 

Hoe onderhoud je BIBS spenen

De BIBS spenen worden gemaakt van 100% natuurrubber en voldoen aan alle Europese richtlijnen en zijn volledig BPA-, ftalaat- en PVC-vrij. Het natuurrubber voelt zacht aan en is erg licht in gewicht. Het ronde schild buigt weg van het gezicht waardoor er meer lucht bij de huid komt en de kans op irritatie door vocht enorm verlaagd.


BIBS Denmark adviseert om de speen elke 4 tot 6 weken te vervangen vanwege hygiëne. Controleer regelmatig op schade,  zeker als er wat tandjes doorkomen. Natuurlijk rubber latex kan worden afgebroken of aangedaan door omgevingsfactoren. Hou de speentjes waar mogelijk uit de felle zon, hoge temperaturen of vochtige omgevingen indien niet nodig voor het gebruik van de speentjes.

Reinig de spenen bij voorkeur niet in de vaatwasser of de koelkast/vriezer. Steriliseer de speentjes voor eerste gebruik in een schone bak met kokend water door ze er 5 minuten in ondergedompeld te leggen.  Droog ze met een schone handdoek af. Als er nog wat water in het tuutje zit, knijp dit er dan zachtjes uit en laat drogen aan de lucht. Zorg er voor dat het speentje volledig is afgekoeld voor je het in gebruik neemt.