Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

Strijkapplicaties

Gebruik jij wel eens strijkapplicaties? Zo niet, dan moet je dit echt een keer uitproberen! Het is zo leuk om je eigen kleding te pimpen of om een nieuw shirt op te leuken met een toffe quote of opdruk.

Lees meer »

Welke stoffen zijn geschikt voor babykleding?

Wanneer je kleding gaat kopen voor je baby is het goed om je even te verdiepen in de soorten stoffen en materialen die er zijn. Niet alle kleding is namelijk gemaakt van geschikte materialen. Zo kan je kleintje van bepaalde stoffen een geirriteerde huid krijgen, uitslag krijgen en zelfs eczeem ontwikkelen. Ook zijn er stoffen die minder goed ademen waardoor je kindje het snel warm kan krijgen en zich niet op zijn gemak zal voelen. Prikkende stoffen zijn ook een no go, je wilt dat je baby zich lekker voelt in de kleding die hij of zij draagt en er geen hinder van ondervindt. Een blije baby is een blije ouder!

Lees meer »

Hoe bevestig je drukknopen?

Je hebt drukknopen in verschillende maten, materialen en afmetingen. Voor baby kleertjes en accessoires gebruik ik altijd kam snaps. Deze drukknopen zijn erg prettig om mee te werken en zijn van plastic. Ze openen gemakkelijk en zitten stevig dicht. Een goed alternatief zijn de jersey drukknopen.

Lees meer »

Inbakeren, hoe doe je dat?

Misschien ben je nu zwanger of ben je kort geleden bevallen? Je hebt er vast al een keer over gehoord: inbakeren. Baby's vinden het vaak erg fijn om ingebakerd te worden. Ik had er destijds wel van gehoord maar ik begreep de uitleg niet zo goed en ik vond het zelfs eng om te doen. Ik hoop je met deze uitleg een beetje wegwijs te maken en bekend te maken met de voordelen er van.Inbakeren is fijn voor alle baby's, maar ideaal voor onrustige kindjes. Doordat hun armpjes en beentjes nog wel eens ongecontroleerde bewegingen kunnen maken worden ze wakker van zichzelf. Door ze te begrenzen in hun bewegingen en ze in te bakeren voelt het net als toen ze nog in de baarmoeder zaten. Hierdoor slapen ze een stuk rustiger en langer. Ideaal voor jou als jonge moeder want je hebt dringend de slaap en rust nodig om te herstellen!

Lees meer »