Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

FAQ - Veelgestelde vragen

 

Welke maat?

Weet je niet welke maat u moet kiezen? Bekijk dan de maattabel. Mocht je twijfelen, neem dan een maat groter.

 

Hoe blijven de kleertjes het langste mooi?

De kleertjes kun je het beste wassen op 30 graden en binnenstebuiten gekeerd. Ze mogen niet in de droger, dan krimpen ze en vervaagt de print. Ook wordt de stof dan steeds dunner en slijten ze harder.

Je kunt de kleertjes strijken of strak opvouwen. 

 

Bijtring

De oortjes die om de bijtring zitten geknoopt kunnen gemakkelijk los gemaakt worden en daarna gewassen op 30 graden. Niet in de droger.

 

Swaddles

Deze kunnen worden gewassen 60 graden. Liever niet in de droger omdat de print dan sneller vervaagt. Je kunt ze beter niet strijken. Ongestreken nemen ze namelijk veel meer vocht op.

 

Drukknopen

Bij het openen van drukknopen moet er goed opgelet worden dat er niet aan de stof wordt getrokken maar aan de drukknoop zelf. Dit voorkomt het scheuren van 

 

Verzending

De gemiddelde levertijd is 2 tot 5 werkdagen en wordt verstuurd via post.nl.

De verzendkosten zijn 5 euro.       

Wanneer je ter waarde van 60 euro of meer besteld, betaal je geen verzendkosten binnen Nederland.

De meeste bestellingen passen in een brievenbus doosje. Super handig, want dan hoef je niet thuis te blijven voor je bestelling.

Verzenden naar Duitsland en België kost 13 euro. Vanaf 100 euro betaal je geen verzendkosten. 

 

Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden.

Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief heen verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort (mits het de volledige order betreft).

De retour verzendkosten dien je zelf te betalen.

Voor de op maat gemaakte producten gelden andere voorwaarden. Omdat deze producten op verzoek op maat zijn gemaakt kunnen deze niet geretourneerd worden. Mocht er iets mis zijn met het item dan kun je altijd contact opnemen via info@darochafashion.nl, dan proberen we tot een oplossing te komen.

 

Bijtringen kunnen niet retour worden gestuurd in verband met hygiëne. 

 

Retour sturen: 

Voordat je iets terug stuurt, mail dan altijd eerst naar  info@darochafashion.nl en vermeld daarbij je naam, ordernummer, artikel(en) welke je retour wilt sturen en de reden van retour (niet verplicht maar wel handig om als feedback te krijgen). U ontvangt dan de nodige informatie om uw artikel(en) retour te kunnen zenden.

 

 

Kosten in geval van retour sturen:

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor rekening van de klant.

Als het product onbeschadigd ontvangen is, zal het door jou reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het helaas niet terugnemen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden. Het beste en kunt u de originele verpakking gebruiken voor het retour zenden. 

 

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.