Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

Garantie & klachten

Garantie

De producten van Darocha Fashion worden met veel zorg en liefde gemaakt en ik doe uiteraard mijn best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding hier van te maken. Samen komen wij zeker tot een goede oplossing! Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal ik kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Neem direct contact op, als je een probleem met je bestelling constateert!

Dit kan via info@darochafashion.nl

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@darochafashion.nl

Leidt dit niet tot een oplossing? Dan is het mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.