Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

Handgemaakte producten voor

newborn en baby

 

Wat heeft Darocha Fashion jou te bieden?

Darocha Fashion is een klein Nederlands bedrijf. Het wordt gerund door Saskia, zij maakt alle fashion items die in de webshop staan zelf. Er zijn verschillende mogelijkheden in de webshop. Ben je op zoek naar unieke items? Deze zijn uniek omdat er maar een enkel stuk van is gemaakt, zo koop je gegarandeerd een handgemaakt kledingstuk voor jouw baby dat niemand anders heeft.

Ben je op zoek naar een kraamcadeau? Neem dan zeker hier een kijkje. Door een pakket te kiezen kies je de items die je wilt en zo kun je het kraamcadeau zelf samen stellen.

Of wil je voor je eigen newborn een leuk setje bestellen? Kijk dan bij de kleding collectie. Dit is een door Saskia zelf ontworpen kledinglijn voor newborn en baby's. Ook hier kun je de items helemaal zelf samenstellen. Neem gauw een kijkje!

Op zoek naar mooie eye cathers voor in de babykamer? Ook hier vind je unieke handmade items die je met elkaar kunt laten matchen, zoals een wiegdeken of XL swaddle. Als kraamcadeau maak je hier ook zeker indruk mee. 

Als laatste biedt Darocha Fashion de mogelijkheid om een op maat gemaakt kledingstuk te bestellen. Ben je op zoek naar een bepaald model of een specifieke stof en print maar kun je het nergens vinden? Kijk eens bij ontwerpen, daar kun je een basis kledingstuk kiezen en dan een gewenste stof of print doorgeven. Mocht hier niets bij staan dat past bij het idee dat je in je hoofd hebt, stuur dan een mailtje of een bericht via whatsapp. Saskia helpt je graag persoonlijk!