Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

Inspiratie

Hier vindt je leuke websites van kleine ondernemers die ik zeker de moeite waard vind om eens een kijkje bij te nemen. Wellicht zit er iets leuks bij dat aansluit op je interesse!

 

Cbeezzz

Dé webshop voor kleine ondernemers!

Als consument is het makkelijk om bij grote bekende webwinkels te kopen. Maar wat is er leuker dan bij kleine ondernemers te kopen? Mensen die elke dag met hun passie bezig zijn en proberen succesvol te zijn. Bij CBeezzz koop jij van een kleine ondernemer en steun je direct het collectief! Een hobby die uit de hand loopt; zo zijn veel kleine ondernemers begonnen aan hun droom. Bij CBeezzz vind je veelal handgemaakte producten.

 

Full-PartyBox

Voor een leuke box vol feestversiering kan je zeker een kijkje nemen bij Full-PartyBox. Je vindt er pakketten feestdecoratie en losse feestversiering, maar ook taartversiering en traktatiedoosjes. Heb je dus binnenkort een feestje? Neem dan zeker een kijkje op de website. Wil je graag op de hoogte gehouden worden Volg hen dan op Facebook.

 

Marlijnpoppendijn

Dé site waar je a6 kaarten, kleine kaartjes, buttons, spiegeltjes, openers, magneten, en stickers kunt bestellen, daarnaast ook nog leuke geboorte producten. Naast Marlijnpoppendijn hebben we een groothandel Bymarlijnwholesale waar je de producten kunt inkopen.

 

Imkerij 't Zod

Welkom bij imkerij 't Zod. Als hobby imker verkoop ik naast honing diverse producten aan huis. Deze webshop is bedoelt om een overzicht te geven van de producten die ik verkoop. Het is niet mogelijk om producten via de webshop te bestellen/kopen. Heeft u interesse in een van de producten, deze kunt u na het maken van een afspraak bij mij in Kortenhoef komen afhalen. Op de contactpagina vindt u verdere gegevens.

Naast de producten van de imkerij, vindt u hier ook gebrande snijplanken. Een andere hobby van mij is houtbranden en ik heb inmiddels al zoveel plankjes dat ik deze ook te koop aan bied. Ook voor deze producten geldt na afspraak afhalen in Kortenhoef.

 

Mimei

Sieraden en meer

Alle sieraden die je op deze website vindt worden met de hand gemaakt, zijn uniek en van goede kwaliteit. Mimei sieraden werkt graag met natuurlijke materialen zoals edelsteen en leer. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van sterling zilver.

Naast de sieraden die je kunt vinden in de webwinkel kun je hier ook terecht voor sieraden naar eigen wens en op maat gemaakt. Heb je speciale wensen wat betreft materiaal, kleur of model, laat het dan weten via de mail of het contactformulier. Samen kijken ze dan wat de mogelijkheden zijn en komen we vast tot een prachtig resultaat.

 

Anka Willems Illustrator 

Prentenboek illustraties, boek illustraties, portret van mens en dier, realistische en fantasietekeningen of schilderijen, humor, zakelijke illustraties, Fan art, sculpturen en sieraden. Dit en nog veel meer!

Ook geeft Anka workshops.

 

Heerlijke thee

(H)eerlijke losse thee en toffe accessoires voor een complete thee beleving en een heerlijke moment voor jezelf.

 

Faithly

Fallon is heb het gezicht achter Faithly. Hier schrijft zij graag over lifestyle, wat haar bezig houd in het leven maar zie je ook veel creativiteit terug (zoals haar printables). Sinds ze vorig jaar is verhuisd, is haar interesse gewekt voor woningstyling en houd zij zich de laatste tijd bezig met een industriële style. Ook zie je vaak haar hond terug op mijn Social Media kanalen. Zij wordt graag gezien door verschillende bedrijven en leuke volgers!