Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

Kerst cadeau tips!

Kerst bij Darocha Fashion

Kerstmis

Sinterklaas is het land uit en je ziet overal de kerst versieringen tevoorschijn komen. Persoonlijk hou ik totaal niet van de herfst en winter omdat het zo vroeg donker wordt en de dagen kouder en korter worden. Het is altijd weer uitzitten tot de lente wanneer de natuur weer tot leven komt, dan kom ik zelf ook weer een beetje tot leven!

Maarrr... de gezellige lampjes en versieringen maken het een stuk makkelijker om die koude winter door te komen. Ik hou er van! We vieren thuis nog geen kerst. Als de kinderen wat groter zijn dan zullen we Sinterklaas kleiner gaan vieren en kerst gaan introduceren. Tegen die tijd zullen we in ons nieuwe huis wonen. Ik kijk nu al uit naar samen de kerstboom versieren en er cadeautjes onder te leggen voor iedereen. Samen warme chocomel met slagroom drinken terwijl we spelletjes doen aan de grote keukentafel...

Voor nu houden we het even bij wat gekleurde lampjes bij de ramen.

 

Cadeautjes

Kadootjes kunnen niet natuurlijk ontbreken bij kerst! Voor iedereen wat leuks bedenken is wel weer een hele klus elk jaar. Met een leuk setje kleding, een warme set van muts en colsjaal, iets van teddystof of een leuk speeltje is altijd een goede keuze.

Hieronder vind je een aantal geschikte cadeautjes waar je zeker mee zal slagen. Kun je niet kiezen? Ga dan voor de cadeaubon, daar scoor je sowieso mee!

 

Bestellen en levertijd

Over het algemeen is het erg druk tijdens de feestdagen om een bestelling te laten bezorgen. Ik probeer je bestelling zo snel mogelijk aan de bezorgdienst over te dragen zodat je pakketje sneller aankomt. Gemiddeld kan ik binnen 1 a 2 dagen je bestelling klaar hebben. Wil je je bestelling als een cadeau aan iemand laten opsturen? Dat kan! Kies voor de optie inpakken als cadeau en geef het adres op in het opmerkingenveld. Kaartje erbij? Geef het aan bij de opties! Ik maak er graag een mooi ingepakt cadeau van.