Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Rating: 4.625 sterren
8 stemmen

Sonia

"De kleding is niet alleen van hoge kwaliteit, alles zit ook comfortabel en is gemaakt van rekbare stoffen, waardoor mijn dochter zich vrij kan bewegen. Ik ben er erg tevreden en blij mee. Daarbij geeft Darocha Fashion de beste service die ik hier in Nederland heb gehad. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!"

 

Merel

"Zeer goede service! Ik heb zelfs mondkapjes kunnen bestellen al stonden die niet meer in het assortiment. Echt super, alles is kwalitatief echt heel goed. Zit stevig in elkaar. Mooi afgewerkt. Goede stof ook, fijn aan de huid en leuke patroontjes. Zeker een aanrader!"

 

Anneke

"Super mooie kwaliteit, professioneel in elkaar gezet en gaat lang mee. Veel leuke printjes om uit te kiezen. Ik ben fan!"

 

 

Renee

"Helemaal fan!! Zulke mooie zachte stofjes en prachtige printjes! En geen vervelende labels in mijn baby's nekje. I love it ❤ topservice by the way!"

 

Daphne

"Hele fijne kleding stukken van ook echte fijne materialen voor de kleinste. Heerlijk zacht en keus uit veel geweldig leuke printjes waardoor er altijd wat moois bij zit na eigen smaak. Heb onlangs ook de slofjes binnen gekregen en die zijn ook een mega aanrader! Je kan ze goed strikken op hoe strak je ze wil hebben waardoor ze dus niet afzakken of uitvallen wat ik bij veel andere sokjes of slofjes wel heb. Ook na het wassen is alles nog perfect. Top service en een super aardig gezicht achter Darocha Fashion en dat maakt het shoppen extra leuk!"

 

Amanda

"Mijn dochter heeft een aantal creaties van Darocha Fashion in de kast hangen. Ik ben enorm te spreken over de kwaliteit en de hoeveelheid keuze aan printjes. Er is geen sprake van vervelende labels die in de weg zitten en de stofjes zijn super baby vriendelijk. Een echte aanrader voor baby fashion als je het mij vraagt!'