Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

WIE BEN IK?

 

Hi! Ik ben Saskia en ik maak unieke fashionable babykleding die vooral lekker comfortabel zit. Naast kleding vindt je ook accessoires en items voor de babykamer in de webshop. En het leukste is: je kunt bijna alles met elkaar laten matchen!

 

Van kleins af aan ben ik gek op kleding. Als meisje van 2 jaar trok ik mijn kleren kast leeg om vervolgens alle kleren 'netjes' op te vouwen en terug te leggen in de kast. Hetzelfde had ik toen ook al met interieur. Ik kon er enorm van genieten om mijn kamertje om te bouwen, alles op een andere plek neer te zetten tot ik tevreden was. 

Toen ik zelf kinderen kreeg miste ik kwalitatief goede kleding met een unieke print. Ik ben gek op printjes en pastel kleuren. Ook zachte stofjes die mooi bleven na het wassen kon ik moeilijk vinden. Ik irriteerde me mateloos aan de vele labels in de kleertjes die ik kocht. Die knipte ik zo goed en zo kwaad als het ging eruit maar er bleef altijd zo'n scherp randje zitten. Dat kon anders vond ik! Zo begon ik voor mijn eigen kinderen te naaien. Deze hobby groeide al snel uit naar meer. Ik ging me verdiepen in degelijke technieken en professionele afwerking. Sindsdien heb ik elk vrij uurtje keihard gewerkt aan mijn eigen babykleding collectie en inmiddels run ik nu deze webshop! Waar ik enorm veel voldoening uit haal.  Ik maak alles zelf in mijn atelier.

 

De kledingcollectie bestaat uit comfortabele modieuze items. Deze combinatie is voor mij de rode lijn van mijn collectie. Mijn slogan is dan ook 'comfy and fashionable!' Het moet immers samen kunnen gaan!

Een kijkje achter de schermen 

Hier maak ik teddy slofjes, een bestseller!

Af en toe zie je me praten met mijn dochter, die op de achtergrond aan het spelen is.