Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

Retourneren

Mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden.

Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief heen verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort (mits het de volledige order betreft).

De retour verzendkosten dien je zelf te betalen.

LET OP: Voor de op maat gemaakte producten gelden andere voorwaarden. Omdat deze producten op maat zijn gemaakt kunnen deze niet geretourneerd worden. Mocht er iets mis zijn met het item dan kun je binnen 48 uur na levering contact opnemen via info@darochafashion.nl en dan proberen we tot een oplossing te komen.

 

Bijtringen kunnen niet retour worden gestuurd in verband met hygiëne. 

 

Retour sturen: 

Voordat je iets terug stuurt, mail dan altijd eerst naar info@darochafashion.nl en vermeld daarbij je naam, ordernummer, artikel(en) welke je retour wilt sturen en de reden van retour (niet verplicht maar wel handig om als feedback te krijgen). . U ontvangt dan de nodige informatie om uw artikel(en) retour te kunnen zenden.

 

 

Kosten in geval van retour sturen:

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor rekening van de klant.

Als het product onbeschadigd ontvangen is, zal het door jou reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het helaas niet terugnemen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden. Het beste en kun je de originele verpakking gebruiken voor het retour zenden. 

 

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.